Over ons


Over TRAPPENKOPEN.nl

Wij zijn vooruitstrevend in het ontwikkelen van unieke trappen voor iedere portemonnee.

Wij bieden u onze kwalitatieve hoogwaardige producten aan met het juiste advies en de persoonlijke service die daarbij passen. Doelmatigheid en betrouwbaarheid zijn de sterke eigenschappen van ons bedrijf.

Zo zijn we begonnen:

Ruim 20 jaar geleden is eigenaar Jan Ros benaderd door één van Duitslands grootste trappenbouwers met de vraag of hij een Nederlandse vestiging in Amsterdam kon opzetten. Vrij snel werd duidelijk dat het Duitse design niet geschikt was voor de Nederlandse markt en dat de prijzen niet concurrerend waren. Een hindernis waar wij kansen en mogelijkheden in zagen.

Wij zijn een van de eerste spelers die de trappensector dient. In 1996, toen weinigen de potentie van onze producten beseften, is Level Tegels & Bouwproducten opgericht.

Uitgebreid assortiment unieke trappen

De belangstelling voor ons ruime assortiment trappen was al vanaf het begin vrij groot. De persoonlijke smaak en de wensen van de opdrachtgever staan bij ons centraal. Om u een goede indruk te geven hebben wij een aantal trappen op onze website geplaatst. We kunnen u niet exact vertellen hoeveel trappen we inmiddels hebben mogen inmeten en monteren laat staan hoeveel treden er inmiddels bewandeld zijn op de trappen die door ons zijn geleverd.

De klant wil meer dan een standaard oplossing. Dit betekent voor ons dat er veel tijd gaat zitten in de engineering.

Bekijk ons assortiment trappen

Tevreden klanten die terugkeren!

Wij brengen de combinatie van vormgeving en techniek in balans en wij hebben dit al die jaren in ons DNA kunnen vasthouden.
Iets wat onze klanten waarderen en wat wij ook merken omdat bekenden, familie en vrienden vaak bij ons terugkomen.

Contact met ons opnemen?

Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Purmerend. Graag even van te voren bellen met 0299-463462 voor een afspraak. 
Zo bent u verzekerd van het juiste advies voor uw specifieke situatie. 

Contact opnemen

 

Balustrades - Bedrijfstrappen - Buitentrappen - Design trappen - Glazen trappen - Houten trappen - Industrietrappen - Kwartslagtrappen - Luifels - Middenboomtrappen - Muizeboomtrappen - RVS trappen - Spiltrappen - Stijltrappen - Vrijdragende trappen - Wenteltrappen - Zoldertrappen - Zelfbouw trappen - Zwevende trappen

Alle trappen Tel: 0299-463462