Particulier

Trap in huis

Bent u als particulier op zoek naar een designtrap, een vrijdragende trap of bijvoorbeeld een glazen trap voor in uw huis? Onze trappenexperts helpen u graag in uw zoektocht naar een trap die aansluit bij uw wensen. Omdat wij specialist in maatwerktrappen zijn kunnen wij u bedienen uit een vrijwel onuitputtelijk assortiment trappen.

Bekijk assortiment trappen

Hoe kiest u de juiste trap?

Er zijn bijzonder veel trappen verkrijgbaar, maar hoe kiest u de juiste? Omdat het erg lastig kan zijn een goede keuze te maken uit het enorme assortiment trappen brengt 98% van alle particuliere klanten een bezoek aan onze showroom. Zo kunnen onze trappenexperts de complexiteit van het kopen van een trap versimpelen en begrijpbaar maken.

Meer dan 20 trappen in onze showroom

Wij hebben meer dan 20 trappen opgesteld staan in onze showroom. Uiteraard heeft u ruime keuze in diverse soorten materiaal, verschillende typen treden, de afwerkingen en ook trapkleuren.

Trap in huis laten maken

Trappenkopen.nl maakt in principe alle trappen op maat. Als u een trap in huis door ons laat maken, doorlopen wij een aantal stappen;

  1. Wanneer er instemming met u is bereikt over een voorgestelde oplossing zullen wij ter plekke uw specifieke situatie beoordelen. Ook de ruimte waar de trap geplaatst zal gaan worden wordt hierbij in- en opgemeten.
  2. Aan de hand van deze geggevens wordt een tekening van de trap gemaakt.
  3. Na goedkeuring van de tekening door u als opdrachtgever, wordt de trap geproduceerd.
  4. Als de trap klaar is wordt deze daarna geplaatst door onze trappenexperts.

Trap montage

Trappenkopen verzorgt zelf de montage. Om de montagetijd zoveel mogelijk in te perken monteren wij zoveel mogelijk in onze fabriek. Afhankelijk van het type trap kunnen de montagewerkzaamheden een halve dag tot een paar weken in beslag nemen.

Contact met ons opnemen?

Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Purmerend.
Graag even van te voren bellen met 0299-463462 voor een afspraak.
Zo bent u verzekerd van het juiste advies voor uw specifieke situatie.

 

Balustrades - Bedrijfstrappen - Buitentrappen - Design trappen - Glazen trappen - Houten trappen - Industrietrappen - Kwartslagtrappen - Luifels - Middenboomtrappen - Muizeboomtrappen - RVS trappen - Spiltrappen - Stijltrappen - Vrijdragende trappen - Wenteltrappen - Zoldertrappen - Zelfbouw trappen - Zwevende trappen

Alle trappen Tel: 0299-463462