architecten

Voor architecten, projectbouw, bouwbedrijven en meer..

Als architect streven wij ernaar om de mooiste trappen te ontwerpen voor onze klanten. Met jarenlange ervaring en expertise wil Trappenkopen.nl graag uw droomtrap verwezenlijken. De mogelijkheden voor uw droomtrap zijn zeer uiteenlopend. Naast de ruime keuze uit verschillende soorten trappen, zijn kleuren en detaillering ook erg van belang. In de eigen ontwikkeling van trappen wordt alles zó aangepast, dat iedere klant zijn unieke trap krijgt.

Graag willen weten wat uw mogelijkheden zijn wat betreft uw droomtrap? Dan kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande button.

Contact 

Innovatie en vernieuwing

Innovatie en vernieuwing zijn belangrijke aspecten om mooie en designvolle trappen van deze tijd te kunnen maken. Trappenkopen.nl blijft op de hoogte van de nieuwe innovaties en vernieuwingen zodat wij u altijd op de hoogte kunnen houden van de nieuwe trends omtrent trappen.

Onze trappen voldoen aan de normen van het Nederlandse Normalisatie-instituut (NEN) en het Bouwbesluit, tenzij dit bij renovatie of door de specifieke designwens van de opdrachtgever niet mogelijk is.

Samen naar het ultieme einddoel

De wensen en behoeften van uw droomtrap zijn heel belangrijk voor ons. Wij streven ernaar om gezamenlijk het einddoel te behalen. Uw ideeën geven ons namelijk meer inspiratie voor het ontwerp van uw nieuwe trap. Bij uw droomtrap hoort ook een passend advies. Op onze website informeren wij u daarom graag over de voordelen van bijvoorbeeld een zwevende trap of een wenteltrap.

Doelmatig en betrouwbaar

Doelmatigheid en betrouwbaarheid staan bij Trappenkopen.nl hoog in het vaandel. Een trap realiseren die wij samen met u kunnen plaatsen geeft ons een euforisch gevoel. Wij bieden u uitzonderlijk mooie en kwalitatief hoogwaardige producten aan met het juiste advies en de persoonlijke service die daarbij horen.

Contact met ons opnemen?

Wilt u graag meer informatie of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Purmerend.

Voor een passend advies kunt u ons bellen op tel. 0299-463462 of vul het onderstaande contactformulier in.

Balustrades - Bedrijfstrappen - Buitentrappen - Design trappen - Glazen trappen - Houten trappen - Industrietrappen - Kwartslagtrappen - Luifels - Middenboomtrappen - Muizeboomtrappen - RVS trappen - Spiltrappen - Stijltrappen - Vrijdragende trappen - Wenteltrappen - Zoldertrappen - Zelfbouw trappen - Zwevende trappen

Contactformulier

*
*
*
Alle trappen Tel: 0299-463462