Architecten

Voor architecten, projectbouw, bouwbedrijven en meer..

Trappenkopen stelt zich ten doel om mooie trappen te maken en laat zich graag inspireren door (interieur)architecten en de smaak van de klant zelf. Vooral wat detaillering en kleuren betreffen. In de eigen ontwikkeling van trappen wordt alles zó aangepast, dat iedere klant zijn unieke trap krijgt.

Nog niet bekend met Trappenkopen.nl? In dat geval nodigen wij u graag uit in onze showroom om de mogelijkheden door te nemen.

 

Innovatie en vernieuwing

Trappenkopen blijft door innovatie en vernieuwing vóór en ziet kansen in vrijwel iedere uitdaging.

Onze trappen voldoen aan de normen van het Nederlandse Normalisatie-instituut (NEN) en het Bouwbesluit, tenzij dit bij renovatie of door de specifieke designwens van de opdrachtgever niet mogelijk is

 

Doelmatig en betrouwbaar

Doelmatigheid en betrouwbaarheid zijn sterke eigenschappen van Trappenkopen. Wij bieden u onze uitzonderlijk mooie en kwalitatief hoogwaardige producten aan met het juiste advies en de persoonlijke service die daar bij horen.

 

Contact met ons opnemen?

Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Purmerend.
Graag even van te voren bellen met 0299-463462 voor een afspraak.
Zo bent u verzekerd van het juiste advies voor uw specifieke situatie.

 

Balustrades - Bedrijfstrappen - Buitentrappen - Design trappen - Glazen trappen - Houten trappen - Industrietrappen - Kwartslagtrappen - Luifels - Middenboomtrappen - Muizeboomtrappen - RVS trappen - Spiltrappen - Stijltrappen - Vrijdragende trappen - Wenteltrappen - Zoldertrappen - Zelfbouw trappen - Zwevende trappen

Alle trappen Tel: 0299-463462