Trappen

Bent u op zoek naar een nieuwe trap? Wilt u bijvoorbeeld een trap geheel naar eigen wens laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ideeën voor uw trap zijn namelijk volop te krijgen in onze trappenshowroom in de buurt van Amsterdam! In onze showroom in Purmerend vindt u diverse soorten trappen opgesteld. Van eenvoudige trappen van vuren of grenenhout tot aan strakke en moderne trappen.

Hulp bij het kiezen van een trap

Een nieuwe trap kiezen is niet makkelijk. Meestal heeft u wel ongeveer een idee van de trap die u wilt hebben, maar hoe weet u nou of die trap ook geschikt is voor uw woning? Daar kunnen wij u bij helpen. Wij helpen u graag met het maken de juiste keuze voor uw trap. WIj vertalen, in overleg met u, uw ideeën naar een unieke op maat gemaakte trap die perfect aansluit bij de stijl van uw woning en interieur.

Grote keuze uit trapmaterialen

Bij een op maat gemaakte trap heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een scala aan verschillende soorten trapmaterialen. Hout of van staal is vaak de basis voor de trap. Een combinatie van materialen is ook mogelijk bij het maken van een trap. Wij maken trappen van staal met houten treden en trappen helemaal van hout of trappen helemaal van staal.

Meer over Trappenkopen.nl

TrappenKopen/Level Bouwproducten heeft ruim 20 jaar ervaring in het maken van trappen. Vandaag de dag is de trap design een belangrijk deel van het interieur. Dankzij de moderne techniek is een op maat gemaakte trap betaalbaar geworden voor de particulier. Het plaatsen van een nieuwe trap, inclusief het afbreken van de bestaande trap en/of het maken van een trapgat in een houten plafond is binnen een dag te realiseren.

Trap kopen?

Ontdek onze mogelijkheden voor trappen op maat en van hoge kwaliteit. Onze trappenexperts kunnen u informeren over alle mogelijke opties. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.

 

Houtentrappen_list
Gratis adviesgesprek
Alle trappen Tel: 0299-463462