Middenboomtrap

De middenboom trap wordt gekenmerkt door een ronde of rechthoekige stalen paal onderaan en in het midden van de trap. Aan die paal zijn steunprofielen gelast waaraan de traptreden worden bevestigd. Een andere benaming voor de middenboom trap is onderboom trap.

Voordelen middenboom trap

  • Ideaal voor kleine ruimtes
  • Luxe en moderne uitstraling
  • Relatief makkelijk te monteren voor ervaren klussers
  • Volledig te personaliseren

Middenboom trap mooi in kleine ruimtes

De middenboom trap is een moderne vaste trap met een enkele trapboom midden onder de traptreden. Doordat de treden van de middenboom trap ondersteund worden door openstaande steunprofielen, lijken de traptreden vrij in de ruimte te hangen. Hierdoor oogt de trap minder massief dan de standaard trap en is daardoor ideaal voor kleine ruimtes.

Middenboom trap is relatief makkelijk te monteren

De ‘boom’ van de middenboom trap is de balk waaraan de traptreden door middel van (verzonden) draaglippen worden vastgemaakt. De middenboom trap is volledig gelast. Waar mogelijk zijn geen montagegaten en bout knoppen zichtbaar. Het monteren van de middenboom trap is relatief makkelijk te doen voor de ervaren klusser.

Middenboom trap personaliseren

U kunt de middenboom trap naar uw smaak personaliseren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor traptreden van hout, staal, glas of natuursteen. Wilt u een moderne en luxe uitstraling? Dan kunt u bijvoorbeeld RVS combineren met glazen of natuurstenen treden.

Daarnaast is het ook mogelijk om een middenboom trap een te maken met een kwartdraai. Zo past deze beter in kleinere ruimtes, en kun je de ruimte optimaal benutten. Daarnaast is het voor de grotere trap ruimte die een stevige trap constructie vereist mogelijk om twee trapbomen onder de trap te maken. Eventueel kan hier ook een trapbordes aan worden toegevoegd, mits de ruimte het toelaat. Hiermee creëer je een stijlvolle en stevige trap.

Door de middenboom trap te personaliseren krijgt u een unieke trap die aan al uw eisen voldoet.

Middenboom trap kopen?

Ontdek onze mogelijkheden voor een middenboom trap van hoge kwaliteit. Onze trappen experts kunnen u daarbij helpen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

 

 

Middenboomtrap-houten-trede_list
Gratis adviesgesprek
Alle trappen Tel: 0299-463462