Spiltrap

Een spiltrap -ook wel draaitrap genoemd- neemt in vergelijking met alle andere trapsoorten de minste ruimte in beslag. Dit komt doordat de traptreden 180 graden om de spil heen draaien met als gevolg dat de spiltrap goed past in een klein trapgat. De spil heeft als functie de constructie van de trap en de daarbij behorende traptreden te dragen. Ter vergelijking: bij de wenteltrap dienen de zijbomen als draagconstructie.

Voordelen van de spiltrap

  • Optimaal gebruik van de ruimte;
  • De spiltrap kan ook los in de ruimte geplaatst worden;
  • De verhuisvoet maakt het mogelijk om de trap een kwartslag te draaien om extra ruimte te creëren bij het verhuizen van grotere objecten.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Type spiltrappen

Stalen spiltrappen en houten spiltrappen zijn de meest verkochte trappen ter vervanging van bestaande simpele houten bouwtrappen. Dit komt omdat spiltrappen niet opzichtig zijn en moeiteloos in het interieur opgenomen worden. Een traphek maakt het geheel veilig en compleet.

Traphekken zijn in uiteenlopende modellen en stijlen te verkrijgen: van klassiek tot zeer strak en minimalistisch. Het traphek is vooral functioneel, maar het juiste ontwerp kan de belevingswaarde van de trap versterken.

Spiltrap kopen

Ontdek onze mogelijkheden voor een spiltrap op maat en van hoge kwaliteit. Wij komen uw nieuwe spiltrap vakkundig inmeten en verzorgen tevens de montage. Laat u adviseren door één van onze trappenexperts in onze showroom.

Hieronder treft u een aantal voorbeelden van reeds door ons geleverde spiltrappen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze spiltrappen? Klik dan op de onderstaande button om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

contact opnemen

Wij nodigen u uit een spiltrap te vinden die aansluit bij uw wensen.

Rvs-spil-met-rvs-traphek2_list
Gratis adviesgesprek
Alle trappen Tel: 0299-463462