Design trap

Functioneel hoeft niet per se standaard te zijn: dat bewijzen onze ontwerpen voor design trappen wel. Steeds vaker spreken klanten de wens uit voor een unieke trap. Bij het samenstellen van een op maat gemaakte designtrap houden wij rekening met de rest van uw interieur. Op die manier ontwerpen wij een designtrap die geheel afgestemd is op uw woning.

Iedere ruimte verdient een designtrap. De basis ligt in een professionele afwerking en de juiste keuze in materialen. Wat dacht u van roestvrij staal of blauw staal in combinatie met hardhouten treden en/of glazen balustrades? Onze ontwerpers maken het mogelijk.

Voordelen van een designtrap

  • Een op maat gemaakte designtrap afgestemd op uw woning;
  • Keuze uit tal van duurzame innovatieve materialen;
  • Professionele afwerking;
  • Designtrap als meubelstuk die de ruimte complementeert.

Materialen

Design trappen worden voorzien van luxe materialen als marmeren traptreden, glazen bordessen en RVS spankabels.

Onze trapontwerper verdiept zich in actuele designtrends en nieuwe innovatieve materialen bij het bedenken van nieuwe trapontwerpen. Denk hierbij aan duurzame materialen als kwartscomposiet, marmercomposiet en glascomposiet. Deze exclusieve materialen komen in iedere gewenste kleur en het reliëf heeft de schijn van een 3D beleving.

Designtrap ontwerpen

Deze bijzondere materialen worden bij het ontwerpen creatief geïntegreerd in het trapontwerp zonder de veiligheid en deugdelijkheid van de trap uit het oog te verliezen. Wij nodigen u uit om samen met onze ontwerper de designtrap van uw dromen te ontwerpen.

Designtrap kopen

Iedere ruimte verdiend een design trap die het interieur complementeert. Er wordt niet voor niets steeds vaker meer aandacht geschonken en een ruimer budget vrijgemaakt voor een trap.

Hieronder treft u een aantal voorbeelden van reeds door ons geleverde designtrappen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze design trappen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Designtrappen_list
Gratis adviesgesprek
Alle trappen Tel: 0299-463462