Houten trap

Heeft u een karakteristieke woning? Met een houten trap haalt u warmte en sfeer in huis. Door de bewerkbaarheid van hout kunt u eindeloos combineren in model, kleur en materialen om uw droomtrap volledig naar wens te realiseren.

Voordelen van de houten trap

  • Hout is bewerkelijk: type afwerking naar persoonlijke voorkeur;
  • Hout heeft een warme uitstraling;
  • In alle mogelijke kleuren te schilderen;
  • Aanbrengen van transparante lak tegen slijtage;
  • Antislip strips voor extra veiligheid.

Type houten trappen

Of u een rechte trap, een kwartslagtrap of een sierlijke trap met draai wenst: houten trappen worden in alle modellen gebouwd. Afhankelijk van de constructie en de plaats van de trap is het hout 4 centimeter of dikker.

Houten trappen hebben een open of dichte constructie. Een open trap is licht doorschijnend en oogt minder massaal. Het voordeel van een dichte trap is de mogelijkheid tot het plaatsen van een trapkast en de warmte besparende werking. Een houten trap wordt nog altijd veel toegepast in het hedendaagse interieur. Wij hebben dan ook veel projecten voor houten trappen mogen afronden. Bekijk één van onze afgeronde projecten via de onderstaande link.

Afgeronde projecten

Houtsoorten houtentrap

Duurzame hardhouten trappen zijn verkrijgbaar in de houtsoorten eikenhout, meranti, essen, beuken, wengé en vele andere houtsoorten. Het traphek en de muurleuning kunnen geleverd worden in dezelfde houtsoort. Door het combineren van hout met materialen als metaal en glas in een modern strak tot sierlijk draaiend model haalt u een unieke trap in huis.

Houten trap kopen

Ontdek onze mogelijkheden voor een hoogwaardige houten trap op maat. Wij komen uw nieuwe houten trap vakkundig inmeten en verzorgen tevens de montage. Laat u adviseren door één van onze trappenexperts in onze showroom.

Hieronder treft u een aantal voorbeelden van reeds door ons geleverde houten trappen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze houten trappen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in.

Wij nodigen u uit een houten trap te vinden die aansluit bij uw wensen.

Contactformulier

*
*
*
St62-1_moderne_houten_designtrap_met_opbergruimte_list
Gratis adviesgesprek
Alle trappen Tel: 0299-463462