Stalen trap

De opties voor een stalen trap zijn erg verschillend. Zo kunt u bij trappenkopen.nl kiezen uit verschillende soorten kleuren, designs en maten. Voor een verrassend effect is het bij ons ook mogelijk om een stalen trap te combineren met houten traptreden. Voor stalen trappen van hoge kwaliteit bent u bij trappenkopen.nl helemaal op het juiste adres!

Stalen trap voor uw woning

De houten trap maakt tegenwoordig steeds meer plaats voor een stalen trap. Eerder stonden stalen trappen vooral bekend als een koele en sfeerloze trap, maar met het hedendaagse design is dat nu verleden tijd. Samen met u ontwerpen wij een trap die aansluit op uw interieur en past in de beschikbare ruimte. Heeft u een modern interieur? Dan is een zwarte stalen trap een uitstekend idee!

Stalen trap met houten treden

Stalen trappen met houten treden zijn uitstekend te combineren. De houten traptreden maken de robuuste stalen trap een stuk warmer en dus nog toegankelijker. Bij ons zijn er veel verschillende combinaties beschikbaar. Een stalen trap kan geleverd worden in de kleur zwart, terwijl u ook kunt kiezen voor een rvs-uitstraling. Allebei mogelijk in combinatie met houten traptreden. Wij hebben veel trappen mogen leveren in verschillende soorte kleuren en combinaties. Voor een aantal voorbeelden van een reeds door ons geleverde stalen trap kunt u op de onderstaande button klikken.

Geleverde stalen trappen

Voordelen van een stalen trap

  • In ieder interieur toepasbaar
  • Een stalen trap gaat lang mee
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Verschillende kleuren mogelijk
  • Zeer stevig. Kan dus goed tegen een stootje!

Stalen trap kopen

Een stalen trap is echt de trend van deze tijd. Een stalen trap hoeft niet alleen maar sfeerloos en kil te zijn, maar kan juist een heel verrassend effect aan uw interieur geven. Laat u daarom adviseren door één van onze trappenexperts in onze showroom. Wij komen uw nieuwe trap vakkundig inmeten en verzorgen tevens de montage. Graag willen weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan het onderstaande contactformulier in of kom langs in onze showroom.

Contactformulier

*
*
*

 

Voorbeelden van geleverde stalen trappen:

Zst02-4_hangende_designtrap_list
Gratis adviesgesprek
Alle trappen Tel: 0299-463462