Buitentrap

Voor buitentrappen bent u bij Trappenkopen.nl aan het juiste adres. Onze trappenexperts zorgen voor een vakkundige inmeting en de juiste montage. Onze buitentrappen zijn in verschillende uitvoeringen, materialen en kleuren beschikbaar. Het kiezen van de juiste buitentrap is afhankelijk van verschillende factoren. De functionaliteit van een buitentrap is erg belangrijk. De trap moet goed toegankelijk zijn, maar het belangrijkste is dat de trap weerbestendig is.

Stalen buitentrap

Wij bieden stalen buitentrappen met alle eigenschappen waar een stalen buitentrap aan moet voldoen. Onze op maat gemaakte buitentrappen zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen met een poedercoating in de kleur zwart geleverd worden. Afhankelijk van de ruimte waar de stalen buitentrap geplaatst moet worden bieden wij de volgende buitentrappen aan:

Buitentrap op maat

Trappenkopen.nl biedt buitentrappen in verschillende materialen, afmetingen en kleuren. De keuze van de juiste soort trap is afhankelijk van de ruimte die beschikbaar is. Graag willen weten of het mogelijk is om in uw beschikbare ruimte een trap te plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Buiten Spiltrap

Voor kleine ruimtes biedt een spiltrap voor buiten een uitstekend en zeer functionele oplossing. De spiltrap is een ronde trap die draait om een spil en neemt in vergelijking met andere trapsoorten minder ruimte in beslag. Door de spil in het midden is het zelfs ook mogelijk om de trap los in de ruimte te plaatsen.

Buiten Steektrap

Voor grotere ruimtes is de steektrap voor buiten een hele populaire buitentrap. De steektrap wordt ook wel rechte trap of molenaarstrap genoemd en is door zijn eenvoudige constructie zeer geschikt. Onze steektrappen voor buiten zijn weerbestendig en in meerdere kleuren en materialen beschikbaar.

Oude buitentrap vervangen?

Bent u toe aan een nieuw ontwerp buitentrap? Of is uw buitentrap door beschadiging toe aan vervanging? Voor het vervangen van een reeds bestaande buitentrap kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag!

Overzicht reeds geplaatste buitentrappen

Buitentrap-rvs-draai_list
Gratis adviesgesprek
Alle trappen Tel: 0299-463462