Muizenboomtrap

De muizetrap is de meest gevraagde trap die Trappenkopen.nl levert. Door de moderne en strakke look past de muizetrap in elk interieur. De zigzagvorm van de trapboom is hét kenmerk van de muizetrap. Hij wordt daarom ook vaak de zigzagtrap genoemd. De zigzagvormige trapboom is een getrapte metalen constructie gemaakt van plaatstaal. Wij behandelen de stalen trapboom naar de wens van de klant. Zwart stalen trappen zijn erg populair. Trappen van blauw staal nemen ook toe in populariteit.

Voordelen muizetrap

  • De moderne en strakke look maakt de muizetrap geschikt voor elk interieur;
  • Mogelijkheden om de trap vrij van de muur te bevestigen;
  • De stalen trapboom behandelen we naar wens van de klant;
  • Zeer veel variatie mogelijk: LED-verlichting, stripstaal, RVS, etc…

Type muizetrappen

De muizeboomtrap of zigzagtrap komt in twee types: met een draai of recht. De keuze voor een draai of recht is afhankelijk van een aantal criteria. De rechte muizetrap kan vrij van de muur worden geplaatst. Bij de draai bevestigen we de trap aan de muur. Als dit niet mogelijk is moet de muizetrap ondersteund worden. Dan worden de traptreden vastgezet op metalen plaatjes tussen de trapbomen die ingefreesd worden in de houten traptreden voor een perfecte afwerking. We maken beide types geheel op maat voor uw interieur.

Combineren

Muizetrappen met LED-verlichting in de muur is een zeer gewilde combinatie. Maar denk ook aan trapleuningen van stripstaal of een traphek met een RVS-handleuning. Stalen spandraden maken de trap veilig en geeft het geheel een modern design. Een trapbalustrade van gehard glas laat de speelse zigzagvorm van de trap tot zijn recht komen en biedt daarbij ook extra veiligheid.

Muizetrap kopen

Ontdek onze mogelijkheden voor een muizetrap op maat en van hoge kwaliteit. Wij komen uw nieuwe muizetrap vakkundig inmeten en verzorgen tevens de montage. Laat u adviseren door één van onze trappenexperts in onze showroom.

Hieronder treft u een aantal voorbeelden van reeds door ons geleverde muizetrappen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze muizetrappen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij nodigen u uit een muizentrap te vinden die aansluit bij uw wensen.

Muizentrap-geplaatst-in-am6_list
Gratis adviesgesprek
Alle trappen Tel: 0299-463462